Ένα νέο κίνημα πολιτών ετοιμάζεται στον Δήμο Πέλλας.

Diary 08|08|19 - 22:08

Με κεντρικό τους σύνθημα "Αφού δεν αλλάξαμε δήμαρχο θα αλλάξουμε τον Δήμαρχο." Mια μερίδα ευαισθητοποιημένων πολιτών του δήμου πέλλας ξεκινάει τη δράση της μετά το καλοκαίρι.


"Ο Δήμαρχος προεκλογικά μας έλεγε οτι δεν κάνει έργα επειδή θα περάσει το φυσικό αέριο Ε, τι θα σκάβουμε τους δρόμους, θα τους κλείνουμε και οταν περάσει το φυσικό αέριο θα τους ξανασκάψουμε;. Τώρα ακούμε οτι το φυσικό αέριο θα περάσει το 2025 από το Δήμο Πέλλας. Δεν είναι λογική το δεν δένω τα κορδονιά μου γιατί θα χρειαστεί να τα ξαναλύσω λέμε εμείς." είπε στο PellaPost γνωστός δικηγόρος της περιοχής που θέλει όπως και οι υπόλοιποι κυρίως ελεύθεροι επαγγελματίες του Δήμου Πέλλας να κρατήσουν την ανωνυμία τους μέχρι τις αρχές Σεμπτέβρη όπου και θα προβούν σε ουσιαστικότερες δράσεις.

"Ακούμε νέα από γειτονικούς δήμους όπως αυτόν της Σκύδρας και της Έδεσσας για δράσεις και κονδύλια που κερδίθηκαν απο τους δημάρχους και εμείς τίποτα. Μια εκωφαντική σιωπή. Μόνο υπέρμετρες δηλώσεις με εγωϊστικό χαρακτήρα όπως Την επόμενη φορά φέρτε μου την Μπαρτσελόνα ή Με φωνάζουν Μπαμπά." μας είπε η πολιτικός μηχανικος και χαμογέλασε.

Τέλος μας ανέφεραν τα εθελοντικά τους σχέδια που θα έχουν να κάνουν σε πρώτο βαθμό με τη δεντροφύτευση στο Δήμο Πέλλας και την ενημέρωση των πολιτών για τα δικαιώματά τους.

Οι απόψεις του ιστότοπου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

Σχετικά Νέα