Η Ελένη Φουρέιρα προσποιήθηκε on air οργασμό αλά Μεγκ Ράιαν [βίντεο]

Ζωή 28|11|19 - 17:11

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show», βρέθηκε χθες το βράδυ, η Ελένη Φουρέιρα.


Η γνωστή τραγουδίστρια ήρθε αντιμέτωπη και με τις «Μύγες», όπως κάνουν όλοι οι καλεσμένοι της εκπομπής. Μία από τις προκλήσεις τους ήταν να προσποιηθεί οργασμό, όπως είχε κάνει η διάσημη ηθοποιός Μεγκ Ράιαν, στην περίφημη σκηνή της ταινίας, «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».

Αυτή βέβαια δεν ήταν η μόνη δοκιμασία που της έβαλαν οι συνεργάτες του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς της ζήτησαν να τραγουδήσει το Fuego σε ρυθμό καλαματιανού, τη ρώτησαν για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, ενώ έπαιξαν μαζί της κι ένα παιχνίδι στο οποίο η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να σκίσει τη φωτογραφία του πρώην της, Γιώργου Σαμαρά.
Δείτε το στιγμιότυπο με την Ελένη Φουρέιρα να «αντιγράφει» τη Μεγκ Ράιν μετά το 5:11

Αφορμή για αυτό, αποτέλεσε μια δήλωση της Ελένης Φουρέιρα στο παρελθόν, η οποία είχε πει πως αν της έκαναν πρόταση, θα ήθελε να παίξει στην Επίδαυρο. Έτσι, οι τρεις stand-up comedians, της ζήτησαν να αποδείξει ότι έχει υποκριτικό ταλέντο και «να διαψεύσει όλους τους κακοπροαίρετους» αναπαριστώντας μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας.

Αφού λοιπόν, της έδειξαν την περιβόητη σκηνή, όπου η Μέγκαν Ράιαν προσποιείται οργασμό, της ζήτησαν να κάνει ακριβώς το ίδιο. Αυτή δεν δίστασε και το έκανε, ενθουσιάζοντας τις «Μύγες».

Οι απόψεις του ιστότοπου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

Σχετικά Νέα