Βελόπουλος για ποδόσφαιρο: Σε λίγο ο Βορράς θα έχει δικό του Κοινοβούλιο

Ελλάδα 28|01|20 - 20:01

Εντός του κοινοβουλίου μεταφέρθηκε η κόντρα που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τις αποκαλύψεις και το πόρισμα – κόλαφος της ΕΕΑ που τον οδηγούσε σε υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθη


ντός του κοινοβουλίου μεταφέρθηκε η κόντρα που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τις αποκαλύψεις και το πόρισμα – κόλαφος της ΕΕΑ που τον οδηγούσε σε υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο θέμα του πρωταθλήματος και του ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης λειτούργησε εμπρηστικά.

«Πάτε να διχάσετε ένα λαό με τις ανοησίες ενός υπουργού σας. Μάλλον παίζετε με τις κούκλες. Με τα κουβαδάκια σας στην παραλία. Αντί να κάνει ο υπουργός τον πυροσβέστη έκανε τον εμπρηστή. Άκρως προσβλητική και εμπρηστική η δήλωσή του» είπε ο κ. Βελόπουλος.

«Μη χαμογελάς κ. Τσακαλώτε είσαι και ΠΑΟΚ. Η απόφαση Αυγενάκη πριμοδοτεί το σενάριο του διχασμού. Παίζετε βρώμικο παιχνίδι και επικίνδυνο! Αν δεν σταματήσει η ιστορία αυτή φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό οι συνάδελφοι του Βορρά θα είναι βουλευτές άλλου κοινοβουλίου» συμπλήρωσε ο κ. Βελόπουλος απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι απόψεις του ιστότοπου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

Σχετικά Νέα